Monday, December 3, 2007

Prioriteringer

Nå burde jeg oppdatere bloggen min. Tenker jeg. Når det er fullstendig innlysende at det jeg burde gjøre er å skrive eksamen, og det til fingrene blør.

5 comments:

  1. Ja, skrive eksamen er lurere enn å blogge. (Snakker av erfaring her.) Subsidiært kan du blogge litt om eksamen. Hadde vært gøy å se respensen!

    ReplyDelete
  2. (Taktfast): Jeg vil ha respens! Jeg vil ha respens!

    ... Hva er respens?

    Og gitt den enorme responsen jeg har her på en vanlig dag, tviler jeg på at det er særlig lurt å begynne å blogge om animathets-skalaens betydning for grammatiske fenomener i verdens språk.

    Never change a winning team, vet du;)

    ReplyDelete
  3. Filologi betyr noe sånt som "kjærlighet til tale" og det er vel en sikker vinner - det er mange som liker å høre sin egen stemme i hvert fall...

    Siden jeg egentlig må skynde meg å forberede et møte, passer det vel å minne om BaktusBror's theorem of Escapism:

    La S være selvdisiplin, T er tid igjen til innlevering, F er forstyrrelser, P er panikkfølelse, og A er "andre viktige ting som egentlig kan vente men som gir meg litt bedre samvittighet hvis jeg gjør dem før jeg begynner med oppgaven". Da ser man lett at:
    S = 1/T * P/(2(F + A)) Når vi så vet at A er det samme som eskapisme, kan vi løse likningen mhp A: A=(P/2ST)-F

    TADAA!

    Lykke til med oppgavene... :D

    ReplyDelete
  4. Nok en gang skal jeg prøve å motstå fristelsen til å prøve å løse ligningen her. Faktisk.

    (Ikke bare fordi jeg er så usannsynlig flink til å prioritere, men litt fordi jeg er usikker på måleenhetene her. Jeg skal innrømme det.)

    ReplyDelete