Wednesday, September 5, 2007

Her kan jeg være en stund

Foreleseren min er helt tydelig en gammel pirat!

7 comments:

  1. Hva slags pirat? Singh?

    ReplyDelete
  2. Kanskje han lar deg kaste med kniv i forelesningene, da? Ellers kan vi ta en tur i den store og skumle Asker-skogen (eller kanskje Borgenskogen høres skumlere ut) og kaste med kniv når som helst. Jeg har mange.Kniver, altså.

    Takk for at du tok meg med i oversikten av noen folk, forresten. Jeg kommer til å fortsette å følge med på denne sida, og før du veit ordet av det kan det være jeg legger deg til på lenkesida mi også.

    ReplyDelete
  3. Ikke Singh-pirat. Definitivt ikke Singh-pirat. Mer papegøye-på skuldra-og-gjerne-trebein-pirat, tror jeg. Selv om akkurat dette eksemplaret ikke har trebein.

    Men gullring i øret og dårlig hørsel er heller ikke til å kimse av.

    ReplyDelete
  4. sungame: Hm. Ja, kanskje. Tror ikke sånt skal planlegges.

    ReplyDelete
  5. Dårlig hørsel, ring.. ja, jo. Muligens sjørøverulk dette her, men det finnes bare en måte å få bekreftet det på: bit ham i leggen! Gjem deg under kateteret før en forelesning og når han intetanende kommer plysterende, så glefser du til. Får du tresmak er saken klar; genuin kar. Blir det jammer og gråt, har du å gjøre med en som aldri har satt slåss på båt.

    ReplyDelete
  6. Stryk "satt" der det ikke passer.

    ReplyDelete
  7. farsan: Jeg tror han er en papegøye-på skuldra-og-gjerne-trebein-pirat. Ikke en papegøye-på skuldra-og-trebein-pirat. Dem finner du stort sett bare i Legoland, nemlig. Hvis du vil, kan jeg forklare deg litt om pirater en gang.

    ReplyDelete